Bert van de Bunt

Bert van de Bunt is de directeur van Spectrum Advies & Design. Hij weet de marktpartijen, opdrachtgevers en de mogelijkheden van Spectrum aan elkaar te koppelen tot een succesvolle samenwerking. Een onafhankelijke positie is hierbij onontbeerlijk. Passie in het werk is bij Bert te vinden, maar ook bij de medewerkers. 

Bart Kerpershoek

Bart Kerpershoek heeft ruime ervaring opgedaan in diverse projecten in de aannemerij. Zijn brede praktische kennis van onder andere openbare verlichting, contracten en regelgeving maakt hem een waardevolle kracht voor de advieswereld.

Hans van Bakel

Hans van Bakel adviseert op het gebied van beleid, beheer en organisatie door op een praktische wijze bijdrage te leveren aan de taak van de beheerder. Beleidsplannen, beheerplannen en uitvoeringsplannen, SER energie besparingsadvies, maar ook organisatieadvies, contractontvlechting van integrale beheerovereenkomsten behoren tot het aandachtsgebied.

John Waardenburg

John Waardenburg is de man 'op locatie'. Zijn motto “doe wat je zegt en zeg wat je doet” gebruikt hij op de werkvloer om als projectleider & directievoeder de aannemers de kwaliteit te laten leveren die gewenst is. Praktische kennis van verlichting en een positieve werkhouding zorgen dat hij het Spectrum-gevoel uitstraalt. 

Barbara van den Broeck

Barbara van den Broeck heeft twintig jaar ervaring als ontwerper van lichtoplossingen met specialisatie in city lighting en musea en daarnaast herbestemming en restauratie van onroerend erfgoed. Expert als projectmanager voor bijzondere, belangrijke sfeervolle plekken in de openbare ruimte, zowel binnen- als buitenruimtes. Kortom: lichtscenografie

Jeroen van Harmelen

Jeroen van Harmelen heeft zijn kwaliteiten liggen op het vlak van projectmanagement en lichttechniek. Hij houdt zich binnen Spectrum bezig met verlichtingsvraagstukken, bestekken en aanbesteden. Ook is hij het centrale aanspreekpunt voor nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van verlichting, voor zowel externe contacten als intern.

 

Bram Arts

Bram Arts adviseert op het gebied van ontwerpen, uitvoering, toezicht en beheer.  Verlichting is beleving en gevoel. Door zijn technische kennis over te brengen, draagt hij bij aan een optimale openbare ruimte. Door het ontzorgen van beheerders met zijn praktische kennis neemt de kwaliteit van de verlichting toe.

Serge Visser

Serge Visser draagt als hulpvaardige vaktechnicus zijn steentje door zijn inzet bij het ontwerpen/engineeren en bestekken opstellen. Kennis en ervaring op het vlak van lichtberekeningssoftware, beheerdatabases en spreadsheets zijn hierbij ontontbeerlijk.

Wendela Vierhout

Wendela Vierhout is ons financieel fundament. Haar ervaring en kennis van zaken bieden de juiste basis waar Spectrum op kan opereren. Haar punctualiteit, motivatie en gedrevenheid zorgen voor een prettige sfeer en haar financiële ondersteuning is onmisbaar.

Joyce Schuit

Joyce Schuit zorgt bij Spectrum voor de administratieve en secretariële ondersteuning. Haar motivatie in dit werk straalt het Spectrum gevoel goed uit. Ervaring en enthousiasme zijn hierbij van elementair belang. 

Melanie Alberts

Melanie Alberts is werkzaam op de administratie. Het is een echte duizendpoot, zij verzorgt de debiteurenadministratie, het beheer van ons klantrelatiesysteem en weet ook haar "mannetje" te staan bij marketing en acquisitie, zoals het voorbereiden van beurzen en websitebeheer.